Home > Artists > Mark with A K

Bubble Blend 1st Edition 14-10-2017 artist Mark with AK Mark Carpentier

Mark with A K - Biografie

De in België geboren Mark Carpentier, ook wel bekend als Mark With A K, is een van de grootste namen in de geschiedenis van de dance scene, bekend om zijn uniek klinkende platen en energieke dj-optredens.

Na gestart te zijn met draaien in clubs als Highstreet, werd hij gevraagd om bij een van de grootste events en festivals te spelen zoals Tomorrowland, Reverze, Bassleader, Q-Base, Defqon 1, Decibel enzovoort.

In 2009 bracht hij zijn eerste solo-album uit getiteld 'My World'. In 2010 zijn tweede album 'Harder' werd uitgebracht. In 2011 bracht hij zijn derde album 'Roll With Me' uit. Het album was een Groot succes vanaf het moment dat het werd uitgebracht en maakte van Mark with AK één van de meest populaire hardstyleproducenten van België.

2012 was een van de beste jaren voor Mark With A K. Hij bracht zijn grootste hit uit getiteld 'Music is My Alibi'. In 2012 startte Mark With A K zijn eigen platenlabel getiteld NOIZE JUNKY. Met het starten van zijn eigen label breidde Mark With A K zijn eigen horizon uit en maakte het mogelijk voor jonge, hard dance producers om nieuwe en opwindende muziek te publiceren in de harde dance-scene.
Dat jaar bracht hij een nieuw album uit getiteld 'Forever Young'. Dit album was echt succesvol.
In samenwerking met Bass Events kreeg Mark With A K de gelegenheid om zijn eigen event te hebben in de Lotto Arena. Na een uitverkochte editie in 2012 vond een tweede evenement in Lotto Arena plaats.

2013 was het jaar van 'The Next Level', zijn nieuwste album.

2014 was een jaar van verandering, Mark With A K begon internationaal op te treden en een van zijn dromen om samen te werken met Chris Willis kwamen uit. De naam van de samenwerking wordt genoemd 'Something More'. 2015 wordt het volgende niveau voor Mark With A K, sterk begonnen met records zoals 'Here we'.

Recensies

Mark With A K - The Next Level · 14 februari 2014 De huidige koning in de jump scène bracht eind vorig jaar een nieuw studioalbum uit. De Belg Mark With A K telt al wat jaartjes maar blijft een leidinggevend figuur. Hij neemt je mee naar 'The Next Level.' Decibel 2012· 26 september 2012 Decibel 2012 zal de geschiedenisboeken ingaan als de heetste Decibel ooit. Niet alleen door de extreem hoge temperaturen en de zon, maar ook gewoon omdat het een meer dan geslaagde editie was. Wildstylez, Nosferatu en Mark With A K verzorgden elk een mooie mix om die editie nog meer kracht bij te zetten.Deel deze pagina: