Home > Artists > Jahzury

Bubble Blend 1st Edition 14-10-2017 artist Jahzury Bob Blom

Jahzury - Biografie

Denk aan energieke huismuziek en ritmische drums in combinatie met stijl en flamboyance. Denk JAHZURY!

Jahzury begon zijn muzikale reis op 7-jarige leeftijd met drummen. Hierin ligt de basis van zijn kwaliteiten als muzikant en uitvoerder, zowel gedisciplineerd als bekwaam om zijn muziek naar een hoger niveau te tillen. Het is zoals Jahzury zegt: "oefenen is noodzakelijk, maar op het podium is waar ik thuishoor."

De drums zullen altijd een grote rol spelen in de uitvoeringen van Jahzury, omdat ze goed vertegenwoordigd zijn in zijn tracklist en in zijn eigen producties. Daarnaast geeft Jazury ook graag een speciaal tintje aan zijn livesets en brengt hij een verpletterende en verrassende percussie-uitvoering op het podium via zijn drumpad.

Jahzury's optredens en livesets groeien snel, zowel in aantal als in kwaliteit. Tijdens optredens voor TMF, Solar Festival, diverse optredens in het buitenland en zijn bewoners overal in Nederland bewijst Jazury keer op keer dat dit zijn moment is en dat hij klaar is voor de volgende stap.

Dus, naast zijn altijd vermakelijke livesets, heeft Jahzury ook gewerkt aan zijn vaardigheden als producer. Zijn producties worden sterker met elke nieuwe track, bootleg of remix.Deel deze pagina: